Lubuk Trafik Review dan Bonus

Walkthrough Lubuk Trafik

Info dalam Video ini

  • Apa Lubuk Trafik, dan apa itu SEO
  • Siapa yang sesuai beli Lubuk Trafik. Akses yang akan anda dapat
  • Mengapa kita perlu guna SEO sedangkan paid trafik hasilnya lebih banyak!

Untuk info, disebabkan saya minat SEO, course ni no brainer untuk seorang macam saya. Memang saya sentiasa nanti produk Shopievo yang kebanyakan banyak bermutu. Untuk lebih adil lagi kepada yang masih puas hati, saya tunjuk beberapa video Lubuk Trafik kepada orang yang lebih lama dalam bidang SEO ni.. sila check rakaman audio tersebut di bawah ini Kalau nak cari bonus leh scroll bawah sikit. 🙂

Review dari SEO user

Semalam saya agak bertuah iaitu sambil borak dengan Tuan Haji Happysus Sait dan beliau banyak berkongsi ilmu mengenai seo dengan saya.  Untuk makluman, beliau merupakan pengamal seo yang agak low profile tetapi telah lama dalam komuniti SEO di Malaysia. Anda boleh join group Facebook beliau di SEO Malaysia sekiranya berminat mengenai bidang ini. 

Selain daripada itu, saya mengajak beliau untuk go through produk yang saya telah dapat akses dan akan launch bulan ini iaitu Lubuk Trafik. Klik video di bawah ini untuk mendengar pendapat beliau dari sudut seorang pengamal SEO.

Tuan Happysus tengah kyusuk dengar tutorial Lubuk Trafik

Nak dengar full transkrip interview ni? boleh gi ke Soundcloud..

 Happysus Sait

Terlampau detail die punya video ni dan satu persatu ditunjukan dengan jelas sekali.. dan ada yang...ilmu yang termasuk saya sendiri tercari cari bagaimana cara mudah untuk membuat sesuatu contohnya schema markup. 
Macam mana nak letak, macam mana nak edit.. pada saya apa yang ditunjukan dalam video ini...lebih membantu webmaster lah.. untuk saya cadangkan semua webmaster yang mendengar apa yang saya nyatakan ini untuk mendapatkan produk ini.. dan anda tidak akan rugi.

Lubuk Trafik

Lubuk Trafik Pro Review dan Bonus

Pekara


Rating

Harga

Kandungan

Value

Keseluruhan

#

LuBuk Trafik (Front End)

Lubuk Trafik PRO

Bilangan Modul

7

7

Bilangan Video

73

73

Case Study

Tiada

Ada - 5 video

Live Webinar

Tiada

Ada - 3 kali

Group Support

Ada

Ada

Sekiranya anda mempunyai masalah mendapatkan trafik organik dari Google atau Bing, anda perlu dapatkan course ini. Ianya adalah video tutorial step by step guide yang padat dan sesuai kepada newbie, blogger, webmaster, ecom store owner yang nak cari "extra"income yang konsisten tanpa iklan bebayar

Bonus Pembeli

Setelah berbincang dengan pihak Shopievo, saya berpendapat bonus terbaik hendaklah membantu pembeli produk Lubuk Trafik secara tidak langsung dan bukannya hanya melambak bonus untuk tujuan menarik perhatian. 

Oleh itu, saya telah sediakan bonus terbaik untuk anda sekiranya membeli Lubuk Trafik melalui link saya.  

Berikut adalah bonus yang saya telah fikir dengan teliti supaya bersesuai untuk anda! Anda boleh tonton video  bawah ini untuk dapatkan gambaran mengenai bonus yang anda akan dapat.

BONUS LUBUK TRAFIK

Setiap pembeli akan mendapat Bonus di nyatakan dalam ruangan ini. 

BONUS #01: 2 Template + Thrive Architect Installation

Template ini adalah template design yang sama dan diguna pakai seperti mana dalam case study Lubuk Trafik.

 

Element seperti stock limit, urgency semuanya ada.. anda perlu gantikan dengan perkataan yang lebih sesuai untuk produk anda.


Anda akan dapat template ini yang mengunakan plugin premium Thrive Architect. Oleh itu, saya akan install maksimum 3 kali untuk setiap buyer (bila - bila masa boleh request) . Selain itu, saya akan menyediakan satu video tutorial mudah untuk anda edit template ini mengikut kesesuaian produk anda.


Template adalah seperti berikut:

Template A (Promosi)

Template B (Bundle)

BONUS #02: Plugin Premium Sales Trigger

Plugin ini anda boleh gunakan untuk Woocommerce Store. Berfungsi sebab Sales Trigger supaya visitor akan lebih amik tindakan untuk beli produk anda. 

Boleh check Interactive Demo sini.

 

BONUS #03: Plugin Premium NextMove

Offer after Sales.. Maksudnya after checkout je di Woocommerce, anda mampu promote lagi offer yang berlainan untuk tingkatkan jualan anda. 


BONUS #04: Unlock Keyword Buying Intent ke MarketPlace

Saya telah menggunakan tool Premium bebayar untuk extract keyword daripada Marketplace. Bukan itu sahaja anda akan dapat dua versi iaitu long tail keyword yang mudah untuk rank dan ni best...keyword yang mempunyai buying intent. 🙂


Lebih kurang 90,000 keyword keseluruhan yang saya telah extract daripada 3 top Marketplace di Malaysia iaitu Shopee, Lazada dan 11th Street.


Perlu ingat keyword saya akan sediakan bukan seperti, shopee Malaysia, lazada.com, 11th, 11th street... ianya bukan brand marketplace keyword. 


Nak 50 hidden Keywords dari Shopee? Send email kat saya [email protected] 


BONUS #05: Group Support Khas 

Group Support Khas ini adalah Facebook Group di mana saya akan menjemput Tuan Haji Happysus bersama-sama saya. So anda akan dapat extra bantuan .. bukan official support tapi ianya lebih kepada sharing untuk motivate semua rakan yang beli nanti leh contact saya dulu di [email protected]

BONUS LUBUK TRAFIK PRO dan seterusnya

.

BONUS PRO #01: Weekly atau Bi-weekly website critic

Setiap minggu atau dua minggu sekali pihak kami akan amik 10 maksimum website untuk kritik.. Seboleh-bolehnya website anda sendiri.. disebabkan ini memakan masa, pihak kami akan rekod video untuk rujukan masing-masing. 

Bonus ini sangat limited. Kepada 100 buyer pro akan dapat peluang ini jadi kami akan buat web kritik sebanyak 100 je web anda.. 


BONUS PRO #02:  Competitor Analysis

Saya akan mengunakan premium software (bernilai $99/sebulan) untuk analysis competitor anda..  setiap seorang akan boleh submit maksimum 5 domains untuk kita analysis. Report akan dihantar ke email masing-masing berkala. Sape hantar dulu die akan dapat.  Jadi report ini khas untuk anda sahaja dan tidak akan dikongsikan dengan buyer yang lain. 


BONUS PRO #03: 1 to 1 Speed Website Consult

Saya sendiri akan wat satu support kepada anda mengenai website speed consult.. via telefon atau whatsapp call . jadi saya akan check speed url yang anda beri dan hubungi anda untuk bincang mengenai improvement apa yang anda leh wat. 

FAQ BloggerKickstart Version

Sekiranya anda masih ragu-ragu, anda boleh rujuk soalan yang mungkin anda tercari-cari mengenai Lubuk Trafik

1. "Bagaimana jika saya tidak mempunyai masa untuk belajar, adakah saya masih boleh mendapatkan hasil seperti di tunjukan dalam video walaupun agak lambat nak habiskan? Adakah terdapat had untuk berapa banyak masa yang saya dapat mengakses course ini?

Anda mungkin seperti kebanyakan orang- sibuk sibuk! Tetapi apa yang baik adalah course ini langkah demi langkah dan boleh belajar mengikut kelajuan anda tersendiri, dan anda mendapat akses seumur hidup untuk package course Lubuk Trafik yang anda beli.
Jadi ya, saya akan mengesyorkan anda beli sekarang sementara harga adalah rendah. 

2. "Bolehkah saya memulakan Strategi Lubuk Trafik walaupun tanpa senarai e-mel?"

Walaupun senarai e-mel dapat membantu, Tuan Nazrin telah memulakan strategi ini tanpa satu emel list.  In fact, takde startegi email list pun dalam ni..sebabnya fokus direct close melalui Whatsapp. Oleh itu, anda boleh join Lubuk Trafik ini kerana ianya di ajar tidak mengira anda seorang newbie atau dah lama tetapi masih tercari cari rentak konsisten trafik.

3. "Berapa lama hasil atau trafik akan mula masuk ke website/ecommerce?"

Trafik organik ini adalah subjektif, sekiranya niche anda adalah tidak kompetetif tetapi mempunyai volume global trafik yang tinggi kemungkinan 3 bulan ke 6 bulan anda akan nampak trafik yang konsisten ke website anda.

Nampak macam lama, tetapi ianya proses "heavy work"pada mula tetapi berbaloi dalam jangka masa panjang. 

4. "Nilai sebenar ilmu yg terdapat dlm lubuktrafik? Biasa caj upah utk ni berapa?"

Anda mendapat ilmu langsung yang yang mungkin orang lain bertahun-tahun belajar belum tentu dapat.  Seperti temubual saya dengan Tuan Haji Happysus di atas, beliau nyatakan beliau sendiri mempunyai masalah nak faham apply beberapa element SEO penting seperti Schema Markup sekiranya bukan teknikal.  Selain itu, selepas temubual beliau turut ceritakan saya yang anda boleh je dapatkan banyak ilmu percuma di Google now.. tapi masalahnya takde sistem.. tak teratur..oleh itu pelaburan beli Lubuk Trafik ni adalah langkah yang bijak. 

5. "Baiklah, bagaimana jika saya membeli kursus ini dan saya sedar ia bukan apa yang saya cari?"

Jika demikian, nampaknya course Lubuk Trafik masih tidak melakukan tugas dengan baik memastikan anda mengembangkan bahagian trafik untuk website anda.

Tetapi, jika anda rasa course ini masih tidak sesuai dan tidak menyukai apa yang anda lihat, Sila hantar e-mel ke [email protected] dalam masa 14 hari daripada tarikh pembelian dan pihak Shopievo akan membayar balik sepenuhnya pembayaran anda, dan anda hanya perlu jawap beberapa soalan untuk kami jadikan rujukan dalam meningkatkan kualiti pengajaran dengan lebih baik di masa akan datang. 

Selain itu, kalu anda tidak serious dalam ni, saya sendiri tak cadang anda beli Lubuk Trafik pun sepertimana saranan Tuan Wazeen


Oleh itu, saya berharap dapat melihat anda sertai course ini melalui link saya ini! sekiranya anda masih ada persoalan lain.. anda boleh emel saya di [email protected]

InshaALLAh saya dan pihak Shopievo akan mencuba dengan lebih baik menjadikan pelaburan anda sangat berbaloi. 

Nak Beli tetapi confuse atau Anda hanya berminat nak beli Pakej Pro sahaja? Sila ikut guide video (1 min 37 saat) ini >> https://youtu.be/i3d4mhDTzLE

Perhatian untuk sesiapa nak dapatkan BONUS di atas ini.

Sila Pastikan Id tersebut : Espada Numero Uno untuk dapatkan bonus seperti yang dinyatakan di atas ini. Kesilapan boleh menyebabkan anda tidak dapat bonus tersebut. Klik semula link affiliate saya sebelum membeli.. dan seperti biasa, tiada caj tambahan kepada sesiapa pun bila klik link ni..bahkan saya akan beri bonus kepada anda.. selepas tue sila email saya: [email protected]. untuk hubungi saya mengenai pembelian ini.

Boleh isi borang ini selepas pembelian: http://bit.ly/lubuktrafikform 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lubuk Trafik dari Shopievo
Author Rating
51star1star1star1star1star